Children / Nens

FUN ENGLISH WORLD

 Welcome! Benvinguts!

      Anglès per a nens i adults

De P·3 a Batxillerat

Grups de 6 nens màxim, classes totalment en Anglès:

·         3, 4 i 5 anys: Classes de vocabulari d’Anglès, utilitzant activitats, jocs, contes i històries, cançons i vídeos per estimular els alumnes a aprendre, practicar i comunicar-se en Anglès. Els estudiants practicaran la comprensió oral, l'expressió i la pronuncia. Les activitats estan focalitzades en els conceptes que envolten el món dels infants: la família, a casa, les joguines, els animals, el menjar, el cos humà i la roba. També conceptes més generals com els colors, els adjectius, la rutina, les preposicions, els números, l’alfabet i els verbs més bàsics. Els nens de 3 i 4 anys no necessiten llibre i a partir de P5 sí que ja en fan ús.

·         6 i 7 anys: classes de 2h cada setmana

Preparació per els exàmens de Cambridge:

PET, KET, FCE i CAE.
Celebrem algunes de les festes tradicionals com Halloween, Nadal, Setmana Santa, etc…


Ajuda amb els deures (demaneu informació).


Altres activitats: Nadal i Estiu. Totalment en Anglès i molt divertides!

·         8 – 18 anys:classes de 2h cada setmana en una classe setmanal. Els grups que fan 2 hores seguides, tenen deu minuts de descans a la meitat entre hora i hora.

·         Els llibres que utilitzem són de les editorials Cambridge o Oxford, apropiats al nivell de cada grup. A part, per treballar la part més oral fem activitats, jocs, històries, cançons i vídeos, tot relacionat amb la gramàtica i vocabulari extrets del llibre.

FUN ENGLISH WORLD

ACADÈMIA D'ANGLÈS

  Rda. Francesc Camprodon, 36 entresòl 1ª

( Vic - Barcelona)

Telf. 616591040